Klaas toebehoren Hoogwerkerbak

Al onze kranen zijn snel inzetbaar als volwaardige hoogwerker. De hoogwerkerbak biedt plaats voor 2 personen, beschikt over een 220 volt aansluiting en nivelleert automatisch.

Klaas toebehoren Pallethaak

Door zijn lage eigen gewicht van slechts 50 KG is deze aluminium pallethaak uitermate geschikt voor allerhande hijswerkzaamheden. De maximale hijslast is 1000 KG.

Klaas toebehoren Automatisch kiepende puinbak

De puinbak wordt vanaf het dak gevuld met pannen of ander puin. de inhoud bedraagt maar liefst 0,5 m³. Door de slimme manier van ontgrendelen kiept de puinbak automatisch in de container.

Klaas toebehoren Universele glaszuiger

Hét hulpstuk voor glasmontage! De universele glaszuiger werkt op accu's en is daardoor uitermate eenvoudig in gebruik. Door de kantelbare zuiger plaatst u glas gemakkelijk en snel.

Klaas toebehoren Pannenkar

De pannenkar loopt middels grote gelagerde rollen over de panlatten. De hellingshoek is traploos instelbaar. Komplete pakken pannen worden eenvoudig op de pannenkar gehesen.

Klaas toebehoren Hydraulische dakplatenklem

De ideale klem voor het hijsen van dakplaten. De klem is instelbaar voor platen van 800mm tot 1250mm. Door het vernuftige hydraulische systeem is het mogelijk zonder vangnet te hijsen.

Klaas toebehoren Universele pannentang

De universele pannentang is de ideale hulp bij het opperen van dakpannen. Met een eenvoudig klemsysteem worden komplete pakken pannen naar het dak gehesen.

Klaas toebehoren Dakpannencassette

Met deze cassettes voor 72 pannen kunt u razendsnel pannenleggen! Tijdens het werk beschikt u over 2 cassettes: 1 volle cassette staat op het dak en de andere wordt beneden al vast geladen.

voor info bel: 020-4723285